søndag 22. april 2007

Haugesund har ikkje lokallag!

Dagen etter Eivind hadde hatt foredrag på L54, reiste Elise, Ann Helen og Eivind til Haugesund for å prøva å få i gang et lokallag. Me gjekk rundt å spreidde info litt rundt forbi.

Det var iskaldt i Haugesund! Utrolig nok fant me fram med ein gong til den skolen me skulle til. Det blei ikkje heilt som planlagt. Me hadde eigentlig tenkt å ha ein stand der me skulle informera om PRESS, men når resepsjonen var stengt, matpausen hadde allereie begynt, og de fleste hadde fokus på vasskrigen mellom raudrussen på skolen og blårussen frå ein annen skole, fant vi ut at vi skulle legge litt flyers på skolebiblioteket og henge opp ein plakat.

Me traska rund om i Haugesund å prøvde å finne forskjellige kulturhus og ungdomshus, det var vi ekstremt flinke til! Vi fant: kino, rådhus, bibliotek, det gamla slaktehuset (et ungdomshus). Vi var og innom ein frisør og la et Larm- blad der. Det var ein helt genial ide Elise kom på. Alle leser jo blader hos tannlegen og frisørar osv. GENIALT!

Rådhuset var ein svær rosa bygning! I byrjinga hadde me litt problem med å finna inngangen, men det var en mann i dress og silkeskjerf som hjalp oss.
Veggane var dekka av veggmåleri. Dress og –silkeskjerf- mannen fant fram til resepsjonen. Resepsjonistane var like pent kledd som dress og -silkeskjerf- mannen. Me blei heller sendt til service- kontoret som låg rett oppi høgget.

Dama på det gamla slaktehuset hadde det kjekt i telefonen når me kom. Hu var utolig koselige! Hu sa at Haugesund PRESS kunne godt ha møter osv gratis på huset. Det var kjempebra! Litt dumt at Haugesund PRESS ikkje eksisterar ennå..

Etterpå satt me oss på ein kafé og slappa av. Kaffi Mokkaen var 5 kr dyrare der enn på Ost og Kaffi i Sandnes (ein kafé). Ann Helen følte seg svindla! 35 kr for ein mokka!

Båten heim var Elise tissetrengt og Ann Helen kvalmen. Men det var ein så absolutt vellykka tur!

1 kommentar:

Sandnes PRESS sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.