onsdag 4. juni 2008

NORDIC SUMMERFESTIVAL 2008!


Sommer kommer
sommer kommer
sol og regn og latter og sang
sol og regn og latter, hahaha
latter sol og sang!

Sommerens store begivenhet skjer i Stockholm 4.-9. august! Redd Barna Ungdom i Norge, Sverige og Danmark kommer, som betyr at dette blir en SVÆR festival. Andre barnerettighetsaktivister er også invitert fra andre land. Festivalen har ett praktfult program! En får lære mer om barnerettigheter, hvem bryter dem, hva skal vi jobbe videre med slik at barnerettighetene ikke blir brutt? osv. Det blir også workshops, i fjor hadde en workshops hvor en lærte om aksjonisme, flammeblåsing og sjonglere, magedans og mye mye mer! Det blir også konserter, blant dem har vi Gatas Parlament fra Norge.

Fellessamlingene på morgenen vil foregå på engelsk. Resten av dagene har du mulighet til å velge mellom ulike workshops og kurs om barnerettigheter.

Herligheten koster deg 500 kr (hvis du betaler i forkant) og 700 kr hvis du betaler på festivalen. Hvis du er medlem av PRESS, betaler PRESS billigste reisemåte for å komme deg fra og til festivalen. (Hvis du ikke er medlem besøk http://www.press.no/ eller send PRESS til 2004 = 20 kr).

For påmelding og mer informasjon besøk: http://www.nordicsummerfestival.com/
For spørsmål kontakt Helene som jobber med dette daglig: helene[a]press.no eller 45 44 71 94
For spørsmål som retter seg mer mot det "lokale" (transport fra hvor du bor f.eks) kontakt enten Ann Helen: annhelen[a]press.no på tlf: 41 52 57 44.
eller Eirin: eirin[a]press.no på tlf: 92 46 75 12.
Sandnes, Stavanger og Sola tenker på å ha fellesbuss til Oslo. Hvis du vil sitte på kontakt Ann Helen eller Eirin.


Håbe på å se deg!

Ingen kommentarer: