tirsdag 5. juni 2007

Ekskursjon til Nammo Raufoss


To ivrige jenter satt lenge på toget og gledet seg til to herlige dager hvor de skulle lære mer om våpenhandel og samtidig ha det gøy. Og slik ble det. Hipp hurra =)

Nå er det gått en hel uke siden jeg (Elise) og Ann Helen tok turen til Oslo for å delta på den flotte våpenhandelekskursjonen til Nammo Raufoss. Første dagen av opplegget ble brukt til å gjøre oss smarte på våpenhandel. Dette skjedde på PRESS sitt kontor sammen med to andre lokallagsPRESSere og seks stykker fra sentralstyret til PRESS.

Andre og siste dagen av opplegget var spenninga høy. Det var nemlig tid for å besøke Nammo Raufoss! Vi ble selvfølgelig svært skuffet over at det ikke var omvisning på fabrikken. Heldigvis klarte et herlig møte med ansatte i Nammo Raufoss lure frem smilet. Siste delen av møtet ble nemlig brukt til spørsmål fra salen. Noen forvirrende svar, noen rare svar og noen svar som klang dårlig i våre PRESSører. Men så svarte de tross alt ganske ærlig og fint for seg, disse folka i Nammo.

Da kan jeg jo oppsummere med at turen var gjilde og vi fikk lært oss masse nytt og nyttig om våpenhandel. Politikerne skal ikke slippe unna denne gangen…

Ingen kommentarer: